Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Joghurtos borsósaláta

Hozzávalók

  • 30 dkg zöldborsó
  • 1 doboz joghurt (1,5 dl)
  • 1 tk mustár
  • 2 tk olívaolaj
  • 2 csipet só
  • 2 csipet frissen őrölt bors
  • 1 csokor kapor
  • 1 csokor petrezselyemzöld

Elkészítés

    1. A borsót sós, lobogó vízbe tesszük. 2-3 percig főzzük, majd leszűrjük. A joghurtot egy tálba tesszük, hozzáadjuk a mustárt és az olívaolajat, és sóval borssal ízesítjük.
    2. Összevágjuk a zöld fűszernövényeket. Belekeverjük a joghurtos mártásba, majd beleöntjük a kihűlt borsót. Összekeverjük és máris kínálhatjuk.

      Még több köret >>> 

      Saláták >>> 

      Még több recept borsóval >>> 

Megjegyzés

Gyorsan elkészíthető saláta, önmagában is finom, de kiváló kísérője lehet egy szelet húsnak is.

BiroSari
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin