Joghurtos avokádóleves

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 2,5 dl hűtött zöldségalaplé
  • 2 dl natúr joghurt
  • 2 avokádó
  • 1 kisebb kígyóuborka
  • 4 szál újhagyma
  • 3 evőkanál friss koriander
  • 1 kis friss chilipaprika vagy őrölt chili
  • 1 lime leve
  • 1 teáskanál Tabasco szósz
  • bors
  • 1 csomag tortilla chips

Elkészítés

    Elkészítés:A zöldségeket és fűszernövényeket mind megpucoljuk, felaprítjuk, tálba tesszük, felöntjük hideg zöldségalaplével, és krémesre turmixoljuk. Hozzáadjuk a joghurtot, majd Tabascóval és lime levével ízesítjük, sózzuk, borsozzuk.

    Jól behűtjük, addig az ízek is összeérnek, és előételként kínáljuk, hozzá tortilla chipset adunk, mint levesbetét.

Megjegyzés

Péter András receptje, fotó: Tóth András

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin