Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Joghurtos alma-édeskömény leves

default user icon

Hozzávalók

  • 1 db édeskömény
  • 1 db zöld alma
  • 1 db hagyma
  • 15 dkg sárgarépa
  • 2 ek olaj
  • 6 dl húslevesalaplé
  • 1 dl fehérbor
  • frissen őrölt bors
  • 1/2 tk szárított kakukkfű
  • 1 db babérlevél
  • 2 dl joghurt

Elkészítés

    1. Meghámozzuk az édesköményt és az almát. Az édeskömény zöldjét félretesszük. Az alma magházát eltávolítjuk, a gyümölcshúst felkockázzuk. Az édesköményt lereszeljük.
    2. Felszeleteljük a hagymát és a répát. Pirítjuk őket az olajon 2 percig, majd felengedjük az alaplével és a borral. Hozzáadjuk az édesköményt, a fűszereket és az almát, és együtt főzzük 20 percig. Joghurttal tálaljuk, és a félretett zölddel díszítjük.

      Még több joghurtos recept >>> 

      Még több almás recept >>> 

      Gőzölgő, isteni, laktató levesek >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin