Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Joghurtos alma-édeskömény leves

MME MME
60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. Meghámozzuk az édesköményt és az almát. Az édeskömény zöldjét félretesszük. Az alma magházát eltávolítjuk, a gyümölcshúst felkockázzuk. Az édesköményt lereszeljük.
  2. Felszeleteljük a hagymát és a répát. Pirítjuk őket az olajon 2 percig, majd felengedjük az alaplével és a borral. Hozzáadjuk az édesköményt, a fűszereket és az almát, és együtt főzzük 20 percig. Joghurttal tálaljuk, és a félretett zölddel díszítjük.

    Még több joghurtos recept >>> 

    Még több almás recept >>> 

    Gőzölgő, isteni, laktató levesek >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss