Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Joghurtban pácolt karaj

60 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 5-6 szelet karaj
  • A páchoz:
  • 1 kis pohár joghurt
  • 1 teáskanál kakukkfű
  • bors
  • 1 teáskanál ételízesítő
  • kevés olaj
  • fokhagyma
  • A sütéshez:
  • annyi szelet sajt, amennyi a hús

Elkészítés

Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfolom nagyon kevés sóval. A pác hozzávalóit összekeverem, beleforgatom a húst, és egy műanyag edénybe teszem, lezárom, és 1 éjszakát a hűtőben érlelem.

Kevés olajon hirtelen megsütöm a hússzeletek mindkét oldalát. Egy tepsit alufóliával kibélelek, megkenem olajjal, belefektetem az elősütött hússzeleteket, a megmaradt páclevet a húsokra kenem, majd minden szeletet befedek sajttal. Kb. 30 percig fólia alatt sütöm forró sütőben, majd fólia nélkül néhány perc alatt rápirítom a sajtot.

Én párolt zöldséget csináltam mellé, de bármilyen körettel tálalható.

Ezek is érdekelhetnek

Friss