Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfolom nagyon kevés sóval. A pác hozzávalóit összekeverem, beleforgatom a húst, és egy műanyag edénybe teszem, lezárom, és 1 éjszakát a hűtőben érlelem.
Kevés olajon hirtelen megsütöm a hússzeletek mindkét oldalát. Egy tepsit alufóliával kibélelek, megkenem olajjal, belefektetem az elősütött hússzeleteket, a megmaradt páclevet a húsokra kenem, majd minden szeletet befedek sajttal. Kb. 30 percig fólia alatt sütöm forró sütőben, majd fólia nélkül néhány perc alatt rápirítom a sajtot.
Én párolt zöldséget csináltam mellé, de bármilyen körettel tálalható.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre