Elkészítés: A pác elkészítéséhez az újhagymát karikázzuk fel, majd a többi hozzávalóval együtt turmixoljuk össze.
A csirkecombokat és -szárnyakat sózzuk be, majd hagyjuk legalább fél óráig állni, hogy só kicsit átjárja.
Ezután alaposan forgassuk bele a húst a pácba, majd a tálat lefedve, tegyük be éjszakára a hűtőbe, hogy az ízek jól átjárják.
A bepácolt húsokat tegyük a tepsibe egymás mellé, helyezzük közé a negyedekbe vágott lime-ot, majd öntsük rá a tálban maradt pácot. Öntsük alá a bort (vagy vizet), majd fedjük le a tepsi tetejét.
Helyezzük előmelegített sütőbe, és közepes hőmérsékleten kb. 1 óra alatt pároljuk puhára a húst. Ezután vegyük le a fóliát, majd tegyük vissza a sütőbe, és süssük pirosra, ropogósra.
Tálaláskor ízlés szerinti körettel kínáljuk. Én rizibizivel és chilis almazselével kínáltam.