Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Jércesaláta pirítóssal

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 35 dkg csirkemellfilé
  • 40 dkg paradicsom
  • 50 dkg kígyóuborka
  • 1 fej saláta
  • 4 db tv-paprika
  • fokhagyma
  • tárkony
  • bazsalikom
  • 2 evőkanál mustár
  • 1,5 dl tejföl
  • grill fűszerkeverék
  • őrölt fehérbors

Elkészítés

    Elkészítés: A csirkemelleket kiklopfoljuk, grill fűszerkeverékkel megszórjuk, és roston megsütjük.

    Ha kihűlt, a húst összekockázzuk. A zöldségeket szintén összekockázzuk, a salátát összevágjuk.

    A salátaöntethez a tejfölt, a mustárt, a zúzott fokhagymát összekeverjük, ízesítjük sóval, őrölt fehérborssal, tárkonnyal és bazsalikommal. Az öntetet a zöldségekre öntjük, beletesszük a csirkemellet, és jól összekeverjük.

    Friss pirítóssal kínáljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin