Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Jenny Morris baconbe göngyölt sült csirkéje

MME MME
75 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
  • 4 db csirke (fiatal)
  • 16 szelet baconszalonna
  • 4 db narancsszelet (vastag)
  • 4 db gyömbérszelet (friss)
  • 4 db babérlevél
  • 4 gerezd fokhagyma (zúzott)
  • bors

Elkészítés

1.

Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.

2.

Töltsük meg a fiatal csirkéket egy-egy szelet naranccsal, gyömbérrel, babérlevéllel és fokhagymagerezddel. Ízlés szerint ízesítsük sóval és borssal.

3.

Göngyöljük a csibéket a baconszalonnába, és helyezzük a hűtőszekrénybe, amíg elkezdjük a sütést.

4.

Helyezzük a húsokat egy sütőlapra, és 45 percig süssük a sütőben.

5.

Vegyük ki a megsült csibéket a sütőből, és tálalás előtt 10 percig pihentessük.

Fotó és foodstyling: Jenny és Reza fantasztikus főzőakadémiája
Minden hétköznap 16:00-tól a Food Network tévécsatornán!

Ezek is érdekelhetnek

Friss