Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Az 50 éves Jennifer Lopez bikinis fotójától le fog esni az állad!

default user icon
MME
J. Lo friss bikinis fotójával ismét bebizonyította, hogy rajta egyszerűen nem fog az idő vasfoga. Túl az ötvenen is bombaformában van, 20 évet szerintünk simán letagadhatna!

Jennifer Lopez legutóbb a Super Bowlon mutatta meg, milyen szuper formában van. A napokban pedig egy bikinis fotót osztott meg az Instagramján, amitől szintén leesett a rajongók álla. A képen ugyanis tökéletesen látszik, milyen izmos és tónusos az 50 éves énekesnő teste. A tükörszelfihez csak ennyit írt: „kipihent és feltöltődött”. A posztját több mint 8 millióan lájkolták, és több ezer dicsérő kommentet is kapott. 

Persze, az énekesnő nem csak a genetikának köszönheti az alakját. Évek óta tudatosan táplálkozik, sok fehérjét és zöldséget eszik. Személyi edzője, David Kirsch korábban azt mondta,  J. Lo egy kőkemény nő, aki rengeteget tesz azért, hogy bombaformába hozza magát. „Nagyon koncentrált és nagyon fegyelmezett. Ötvenesen szebb izomtónusai vannak, mint néhány 25 éves ügyefelemnek”- mesélte Kirsch a Post Magazine-nak.

A Super Bowl előtt még jobban próbált odafigyelni a diétájára, és igyekezett a lehető „legtisztábban” étkezni. „Arra koncentrált, hogy folyton hidratáljon, és sovány fehérjét keverjen a zöldségekkel.” - árulta el az edző. De alkalmazott már drasztikusabb módszereket is, tavaly például 10 napig egyáltalán nem evett cukrot és szénhidrátot. Te tudnád tartani a szigorú étrendjét?

KIDERÜLT! EZ AZ A NASI, AMIT JENNIFER LOPEZ ESZIK LEFEKVÉS ELŐTT>>> 

40-ES BOMBÁZÓK DIÉTATRÜKKJEI: ÍGY FOGY ANISTON, BECKHAM ÉS LOPEZ>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss