Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Jennifer Lopez 10 napig nem evett cukrot és durva elvonási tünetei voltak

default user icon
MME
Jennifer Lopez közismerten rendkívül tudatosan étkezik, immár évtizedek óta, így azt gondolnánk: nincs az a szigorú diéta, amit nehezen viselne. Nos, ő is pont így gondolta - aztán, amikor a "10 napig semmi cukor" kihívást végigcsinálta, alaposan meglepődött. Ahogyan ő fogalmazott: úgy érezte, súlyos függőséggel kellett leszámolnia.

A színész- énekesnő január végén az Instagramon közzétett posztjában jelentette be: mostantól 10 napig egyáltalán nem eszik olyan ételt, ami cukrot és szénhidrátot tartalmaz. 

Az teljes széhidrátmegvonás nem Lopez, hanem az edzője, Dodd Romero ötlete volt. Romero úgy gondolta: ahhoz, hogy a színsznőt tökéletesen felkészítse következő szerepére, amiben egy sztriptíztáncosnőt alakít majd, meglehetősen sokat mutató ruhákban, az egyébként is igen kemény diétáján még egy kicsit szigorítani kell.

A 49 éves Lopez az Ellen DeGeneres showban számolt be a cukormentes napjairól, ami, elmondása szerint sokkal keményebb volt a vártnál.

"Nem csak a fejem fájt, de úgy éreztem magam, mint ha egy alternatív valóságban élnék. Nem voltam önmagam. Rájöttem, hogy cukorfüggő vagyok. Csak azon járt az eszem, hogy mikor lesz már vége, mikor ehetek megint egy kis cukrot? Csokis kekszekről, vajas kenyérről és tésztáról fantáziáltam, és arra gondoltam: ha lejárt a 10 nap, nem érdekel semmi, csakis ezeken fogok élni."

Elmondása szerint, a kihívás az eleje volt a legkeményebb, a közepe felé már egészen elviselhető volt- a negyedik napon erről posztolt is egyet az instáján:


A végén kifejezetten jó volt a közérzete.

"Amikor újra cukrot ehettem volna, a lehetőség, érdekes módon, kevésbé csigázott fel, mint pár nappal előtte. Meg lehet szokni."

SZUPER SZIGORÚ DIÉTA JENNIFER LOPEZ MINTÁJÁRA! >>> 
6 OK, AMIÉRT SOKKAL FIATALABBNAK NÉZ KI A 49 ÉVES JENNIFER LOPEZ >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss