Elkészítés: A húst szeletekre vágom, kiklopfolom, egsózom. Felolvasztott vajon mindkét felét kb. 5-5 percig sütöm, majd tepsibe teszem a húsokat. A vöröshagymát olajon megpárolom, pirospaprikát szórok rá, majd a megtisztított, felszeletelt gombát is rádobom. Saját levében megpárolom, ízesítem, zsírjára sütöm. A liszttel elkevert tejszínnel összeforralom, hogy jó sűrű legyen a gombás szósz. A sütés közben megmaradt vajat a hús alá öntöm. A húsra ráhalmozom a gombás szószt, és reszelt sajttal megszórom. Fólia alatt kb. 20 percig sütöm, majd fólia nélkül a sajt pirulásáig. Krumplipürével kínálom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre