Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Jennifer Anistonék Beyoncétól kunyeráltak pezsgőt a Golden Globe gálán

default user icon
MME
Elfogyott a víz Jennifer Aniston és Reese Witherspoon asztalánál, és a Morning Show főszereplői bizony, szomjasak voltak. Még szerencse, hogy ott volt a Jay Z - Beyoncé házaspár, és épp volt náluk két üveg a saját luxupezsgőjükből.

A Golden Globe gála az első, és ez a legjobb hangulatú ceremónia a díjátadók sorában, hiszen itt a vendégek nem egy színházteremben, egy széken feszengve ülnek hosszú órákon át, hanem nagy körasztalokhoz ültetik sztárokat, ahol - a reklámszünetekben legalább is - szabadon jöhetnek-mehetnek, ülhetnek át egymás asztalához, szabadon beszélgethetnek egymással. És, ha enni nem is lehet bármikor - ezért is csempészett be tavaly Melissa McCarthy szendvicseket az éhezőknek -  de inni, egészen nyugodtan.

Így történhetett például, hogy amikor Olívia Colman az A korona  (The Crown) című Netflix-sorozatban nyújtott alakításáért megkapta a legjobb színésznőnek járó díjat, enyhe szalonspiccben sétált fel a színpadra, mert, mint mondta: egyáltalán nem számított rá, hogy ő fog nyerni, így kicsit becsípett, elnézést. És ahhoz is lehet a korlátlan italfogyasztásnak némi köze, hogy amikor Jennifer Anistonék asztaláról elfogyott a víz, akkor a mellette ülő barátnője és Morning Show-béli "tettestársa", Reese Witherspoon, aki pont kiszúrhatta, hogy a Jay Z - Beyoncé házaspár két üveg saját pezsgővel épp megérkezett a Beverly Hilton báltermébe, nem volt rest: odalépett hozzájuk, és megkérdezte, hogy nem kaphatnának-e a testőrük kezében lévő italból, mert igen-igen megszomjaztak.

Az Insta-storyk tanúsága szerint kaptak, és boldogan fogyasztottak is a hölgyek Jay-Z saját, Ace of Spades - Armand de Brignac pezsgőjéből, amelynek palackja 300 dolárba, azaz 90 ezer forintba kerül.


 Az idei Golden Globe gála egyébként korszakalkotó volt a menü szenpontjából: a környezettudatosság jegyében, az ételek és italok egytől-egyig vegánok voltak. Állítólag ebben, a harcos vegánként ismert, a Joker főszerepéért Aranyglóbuszt nyerő Joaquin Phoenixnek is volt némi szerepe: ő győzte meg a Hollywoodi Külföldi Újságírók Szövetségét, hogy hús- és tejmentes fogásokat biztosítsanak az estére. A vendégek többek között hideg céklaleves, gombás rizottó és vegán snackek közül válogathattak.

EZT ETTÉK ÉS ITTÁK A SZTÁROK A 2019-ES GOLDEN GLOBE-GÁLÁN >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss