Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezért néz ki 30-nak az 50 éves Jennifer Aniston

default user icon
MME
Hihetetlen, hogy Jennifer Aniston 50 éves lesz februárban, és nem, hogy nem öregszik, de, ha lehetséges, évről évre jobban fest. Azon kívül, hogy valószínűleg alkut kötött az ördöggel, számos fórumon nyilatkozott már arról, hogy mi a titka szenzációs kondijának - most egy újabb izgalmas részletre derült fény!

Immár 14 éve, hogy Aniston végleg búcsút intett az őt a világsztárok sorába repítő karakternek, Rachel Greennek a Jóbarátokból, ám, ha ránézünk kijelenthetjük: egyszerűen nem fog rajta az idő! Hogy mi a titok?

"Fantasztikusan érzem magam!" - lelkendezett legutóbb Ellen DeGeneres show-jában, ahol a legújabb filmjét, a Dumplin' -t vagyis a Nudlit népszerűsítette. "Tudod mitől? A boksztól!" - árulta el.

"Imádom, hogy leköt mentálisan és fizikailag is. Nem olyan, mint felülni egy biciklire, és tekreni a végtelenségig. Ez az a sport, amit a jóga mellett a legrégebb óta és legkitartóbban űzök. Nekem találták ki!"

Persze az, hogy valaki, aki februárban betölti az 50-et, körülbelül 30 évesnek néz ki, az nem csupán a heti 6 edzésnek köszönhető - mert Aniston ebből sem enged -, az sem mindegy, hogy mit eszik.

 Aniston is, mint a hollywoodi sztárok többsége mindenféle diétát kipróbált korábban, ám egy ideje már nem sanyargatja a testét, inkább tudatosan étkezik.

"Már nem vonok meg magamtól semmit" - mondta egy korábbi interjúban Aniston. "Reggel, amikor felkelek, akkor megiszom egy pohár meleg citromos vizet, avokádót és tojást eszem, ezeket nagyon szeretem. Vagy keverek magamnak egy bombajó smoothie-t banánból, cseresznyből, collagénből, kakaóval, mandulatejjel és sok-sok energiaszegény csokoládéval." 

A saláták továbbra is előkelő helyet foglalnak el Aniston étrendjében. Gyakran eszik bulgursalátát uborkával, petrezselyemmel, mentával, vöröshagymával, csicseriborsóval, feta sajttal és pisztáciával is, így az előre csomagolt készételek helyett már friss zöldségek, saláták vannak a színésznő hűtőjében és csirkehús. Az ebédjét és vacsoráját ezekből készítik el.

Aniston ma már nem mond ellent a nassolásnak sem - a tortillacsipsz a gyengéje. 

- Imádom a salsát és a mexikói ételeket. A másik nagy kedvencem pedig mostanában a tészta. Gyakran készítik carbonara spagettit és cukkinis, padlizsános, sajtos lasagne-t - nyilatkozta Aniston.

PÁR SZÁZ FORINTOS CSODASZERNEK KÖSZÖNHETI BOMBA ALAKJÁT JENNIFER ANISTON >>> 

KIDERÜLT! EZ AZ A NASI, AMINEK KÉPTELEN ELLENÁLLNI JENNIFER ANISTON >>> 

EZEKET ESZI REGGELIRE JENNIFER ANISTON >>> 

Ezek is érdekelhetnek