Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egy igazi karácsonyi csoda: felnőtt-jégkrémet dobott piacra a Baileys

default user icon
MME
Vitathatalan, hogy megérkezett az idei karácsony eddigi legnagyobb édesség-szenzációja: itt az eredeti Bailey's likőrös jégkrémbomba! Ha rávágytál, a tiéd - egy a lényeg: személyi legyen nálad!

A likőrök, puncsok, bólék a karácsony elmaradhatatlan tartozékai: akár boltból vételezve, akár házilag előállítva nagy népszerűségnek örvendenek a vendégsereg körében. Ha valaki szeretné valami különlegessel elkápráztatni a őket, akkor jól teszi, ha megpróbálja levadászni a Bailey's legújabb kreációját: minden ír krémlikőrök őse és non plus ultrája egy jeges finomsággal, az eredeti likőből készült, alkoholos jégkrémmel rukkolt elő az ünneprekre.

Az egyelőre csak a brit Tescoban kapható édesség felfedezőjének posztjától felpörgött az internet: rajongó Instagram és Twitter kommentek százai záporoztak az első, 

Őszintén reméljük, hogy ez a csodálatos desszert nem csupán a britek karácsonyi ajándéka lesz, hanem a nekünk is jut belőle itt, az öreg kontinensen. Aki megtalálja ezt a gasztronómia remeket, azonnal jelezze nekünk az info@mindmegette.hu-n, vagy Facebook oldalunkon üzenetben - jutalma nem marad el!

 ILYET MÉG NEM LÁTTÁL! ITT A KARÁCSONYFA, AMIT BÁRMIKOR MEGEHETSZ >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss