Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Jégkorszak a csokik világában! Keresd a mesés finomságokat!

default user icon
(x)
Az ICE AGE a világ egyik legnépszerűbb animációs mozifilm sorozata, amelynek rajongói tizenegy féle Chocco Garden édesség és négy különböző ízű XIXO dobozos ice tea közül választhatnak. Mindegyiken a mesefilm illusztrációi teszik még édesebbé az összhatást.
Jégkorszak-rajongók figyelem!

A karácsonyi időszakra meglepetések várhatóak, melynek garantáltan örülni fognak kicsik és nagyok egyaránt. Keressétek a Jégkorszak figurákat a Chocco Garden kínálatában! 

A megtisztelő lehetőség

A Jégkorszak a világ elsőszámú, több mint 5 milliárd dolláros üzletű animációs franchise rendszere, amelyből a kiskereskedelmi licencelt értékesítés több mint 1,4 milliárd dollárt tesz ki. Világszerte rendkívül népszerűek a 20th Century FOX mozifilmjével kapcsolatos termékek, legyen az ruházat vagy élelmiszer. A Jégkorszak figuráival ellátott termékek első számú korcsoportja a 4-12 éves fiúk és lányok, de a mesesorozat olyan népszerű, hogy ennél nagyobb érdeklődésre számítanak a gyártók.

Ha hidegre vágysz!

A XIXO fémdobozos jegesteáinak a letisztult jeges dizánjához remekül illik a Jégkorszak licence és jól mutatnak a dobozokon a film karakterei. Az üdítőipari vállalat a termékkel egyedülálló óvodai támogatói programot indít országos szinten.

Keresd a türkizt! 

A Chocco Garden minden termékénél a türkizkék színkóddal teszi azonnal felismerhetővé és feltűnővé termékeit, amely arannyal kiegészülve és az ice age 'kaland' és 'űr' tematikáit felhasználva a licenszor 20th Century FOX elismerését is kivívta, az egyik legszebb Ice Age csomagolásnak tartják. Az új csomagolással nem csak a gyerekeket, de a fiatal felnőtteket is megcélozza az édesipari cég, hiszen míg az előbbiek a banánhabos mamut formájú édességért rajonganak az előzetes termékbemutatók után, addig utóbbiak a csokoládéval bevont narancsos piskótát vásárolnak leginkább.

Milyen szaloncukrot válassz? Itt a válasz! >>> 

Itt olvass tovább a Chocco Gardenről! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss