Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

JÁTÉK!

default user icon
MME
Megérkezett végre a tavasz, s mivel a szép időben egyre több időt töltünk a szabadban, új receptversenyünkön tepsiben készülő finomságokat várunk!

Itt a tavasz, ami megújulást hozhat a konyhádra. 5 darab elnyűhetetlen, speciális Zepter edény és hozzá tartozó sütőkesztyű vár gazdára a Mindmegette új receptversenyén. 

Mit kell tenni? 

Egyszerűen csak sütni kell: rakottas, göngyölt, tepsis ételekkel nevezhetsz a Zepter és a Mindmegette közös játékára, amelyen 5 szerencsés beküldőnek nyerhet egy-egy Zepter szettet, amely egy Zepter Lasagna Baking Dish-t és a tökéletes sütőkesztyűt tartalmazza. 

Itt olvashatsz bővebben a ZEPTER nyereményről!>>> 

Egytálétel, csak könnyedén!

És miért pont egytálakat várunk? A Zepter Lasagna Baking Dish-ben süthetsz csirkét, pulykát, marha- vagy sertéshúst, zöldésgeket egyaránt, sőt, akár együtt is. Sokak kedvence mégis lasagne, erről kapta ez a csúcsszuper edény a nevét - így tehát lasagne recepttel is nevezhetsz a játékba!

A játék időtartama

A versenyre 2017. március 2-tól 2017. március 16-án éjfélig olyan recepttel és hozzá tartozó receptfotóval nevezhetsz, amelyet még nem küldtél be a Mindmegette.hu-ra. A recept feltöltésekor ne felejtsd el bejelölni, hogy a Zepter receptversenyre küldted be a receptet és a receptszöveget. Sorsolás: 2017. március 21. 16 óra! 

A recetverseny játékszabályzatát itt találod>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss