Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Játssz mozijegyért

default user icon
MME
Játssz velünk és nyerj jegyet az Óriásláb fia c. filmre!

 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE


A „Játssz mozijegyért” elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője a Mediaworks Hungary Zrt. (Cg.01-10-047955; székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 122-124.; (a továbbiakban: Szervező), mint a Játék felületének, a www.mindmegette.hu weboldal üzemeltetője. A játék nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével lett megszervezve.

2. A JÁTÉKBAN RÉSZT VEVŐ SZEMÉLYEK (A PÁLYÁZÓK)

A Játékban részt vehet minden magyarországi postacímmel rendelkező természetes személy, kivéve a Szervező, a Játék szervezésében esetlegesen közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai, valamint ezek közeli hozzátartozói (Ptk. 8:1.§ (1) bek. 1. pont).

3. A JÁTÉK IDŐTARTAMA

A Játék 2017. augusztus 30-án 15.00-kor kezdődik és 2017. szeptember 04. 11.00-ig tart.

4. A JÁTÉK MENETE

4.1. Játékleírás – Játssz mozijegyért!

Az Akcióban való részvétel feltétele a Mindmegette.hu Facebook oldalán feltett kérdésre való helyes válasz elküldése kommentben.

 

4.2 NYEREMÉNYEK
Összesen 3 db páros jegy a Óriásláb fia c. mozifilmre. A vetítés szeptember 6-án lesz, a Mi Mozink, Lurdy házban, 18:00-tól.

Egy nyertes egy páros jegyet nyerhet.

 A nyertesekkel az eredményhirdetést követően Facebook messenger üzenetben vesszük fel a kapcsolatot a jegyátvétel pontos menetéről.

 

4.3 Eredményhirdetés

Az eredményhirdetés időpontja: 2017. szeptember 04. 13 óra.

A nyertes nevét a Szervező a www.facebook.com/mindmegette Facebook-oldalon hirdeti ki és teszi közzé. A Szervező a nyerteseket Facebook üzenetben értesíti. 

A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertes adatai pontatlansága vagy megváltozása miatt nem értesül a nyereményről. 

5. VEGYES RENDELKEZÉSEK, NYILATKOZATOK

A Pályázó a játékban való részvétellel elfogadja a jelen Játékszabályt.

 

A Pályázó a jelen Játékszabály elfogadásával hozzájárulását adja ahhoz, hogy az érvényes pályázathoz szükséges adatait a Játék céljából a Szervező adatkezelőként kezelje a www.mindmegette.hu weboldal Felhasználási Feltételei szerint.

 

A Pályázó a jelen Játékszabály elfogadásával külön hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező közvetlen üzletszerzés vagy reklám céljából a későbbiekben részére a Pályázó által megadott elérhetőségeken kapcsolatfelvételt kezdeményezzen vagy reklámot küldjön.

 

  

További Felhasználási Feltételek:

https://www.mindmegette.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek-es-adatvedelmi-nyilatkozat-49967

Ezek is érdekelhetnek

Friss