Keress receptre vagy hozzávalóra

Japán marhacsíkok tojásos tésztával

default user icon

Hozzávalók

  • 25 dkg marhabélszín (Shan’shi)
  • 1 gerezd fokhagyma (Shan’shi)
  • 12,5 dkg tojásos tészta (Shan’shi)
  • 2 ek földimogyoróolaj (Shan’shi)
  • 1 ek Teriyaki szósz (Shan’shi)
  • 1 doboz babcsíra
  • 1,65 dl kókusztej
  • 1 ek Sambal Oelek (Shan’shi)

Elkészítés

    1. Csíkokra vágjuk a marhaszeletet. Megpucoljuk és összezúzzuk a fokhagymát.
    2. Felhevítjük a földimogyoróolajat a wokban, megpirítjuk a marhahúst, hozzáadjuk a Teriyaki szószt, a fokhagymát, és kevergetve sütjük 5 percig, majd hozzáadjuk leszűrt babcsírát.
    3. Közben sós vízben megfőzzük a tojásos tésztát, majd leszűrjük.
    4. Ízesítsük ízlés szerint kókusztejjel és Samban oelekkel, majd keverjük hozzá a tésztát.



  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin