Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Januári menüajánló

default user icon
MME
Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora. Januári menüsorok minden napra!

HETI MENÜ – 2012 JANUÁR 23-29.
Előétel: Zöldséges-babos paradicsomleves
Főétel: Paella csirkemellel és kolbásszal
Desszert: Narancs
Vegetáriánus ajánlat: Január saláta

Előétel: Sajtos-petrezselymes édeskömény-krémleves
Főétel: Kelkáposzta főzelék marhapörkölttel
Desszert: Bagolyszemes túrós
Vegetáriánus ajánlat: Kelkáposztás krumplitorta

Előétel: Rántott leves pirított kiflikarikákkal
Főétel: Pulykafasírt rozmaringos sült burgonyával
Desszert: Banán
Vegetáriánus ajánlat: Gombafasírt rozmaringos sült burgonyával

Előétel: Tárkonyos zúzaragu leves
Főétel: Sasadi szelet burgonya ropogóssal
Desszert: Kanalas fánk másként
Vegetáriánus ajánlat: Színes articsókafelfújt

Előétel: Almás sütőtökkrémleves
Főétel: Káposztás cvekedli
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Káposztás cvekedli

Reggeli: Mazsolás kalács kakaóval
Előétel: Boros szilvakrémleves habgaluskával
Főétel: Rakott krumpli 
Desszert: Tejfölös piskóta dióval és gyümölcsdarabokkal
Vacsora: Gyors zöldséges rétes virslivel, pohár fehérborral
Vegetáriánus ajánlat: Füstölt lazaccal töltött tengeri halfilé

Reggeli: Gazdag rántotta ropogós kenyérrel, frissen facsart narancslével
Előétel: Gazdag húsleves
Főétel: Ördögi rostélyos
Desszert: Csokis-banános muffin édesszájúaknak
Vacsora: Melegszendvics, megérdemel egy kevés forralt bort
Vegetáriánus ajánlat: Kukoricás-fetás töltött avokádó

HETI MENÜ – 2012. JANUÁR 16 - 22.
Előétel: Burgonyaleves
Főétel: Cigánypecsenye steak burgonyával, ecetes almapaprika
Desszert: Banán
Vegetáriánus ajánlat: Máglyarakás kalácsból

Előétel: Japán kukoricaleves
Főétel: Japán csirkenyárs
Desszert: Rizses sütemény
Vegetáriánus ajánlat: Gyömbéres-szójás padlizsán

Előétel: Májgombócleves
Főétel: Bácskai rizseshús, káposztasaláta
Desszert: Isler
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges rizottó

Előétel: Lebbencsleves
Főétel: Paradicsomos káposzta bélszínrolóval
Desszert: Túró Rudi
Vegetáriánus ajánlat: Spenót bundáskenyérrel

Előétel: Bakonyi betyárleves
Főétel: Káposztás tészta 
Desszert: Gesztenyepüré
Vegetáriánus ajánlat: Tésztasaláta fetával

Reggeli: Rántotta, frissen facsart gyümölcslé
Előétel: Zellerkrémleves
Főétel: Pisztáciás csirkemell őszibarackkal
Desszert: Meggyes-mézes rácsos
Vacsora: Szalonnás brokkoli
Vegetáriánus ajánlat: Waldorf-saláta

Reggeli: Melegszendvics teával
Előétel: Citromos-tárkonyos raguleves
Főétel: Csülök pékné módra
Desszert: Gundel palacsinta
Vacsora: Tócsni forralt borral
Vegetáriánus ajánlat: Rántott gombafejek burgonyapürével, tartármártással

HETI MENÜ – 2012 JANUÁR 09 - 15.
Előétel: Szatmári pulykaragu (levesként)
Főétel: Rizses hús ecetes almapaprikával
Desszert: Almás pite
Vegetáriánus ajánlat: Gombás rizottó

Előétel: Szilvás savanyúkáposzta-leves
Főétel: Fűszeres tarja savanyú káposztával
Desszert: Narancsos káposztasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Céklás savanyú káposzta

Előétel: Gyümölcsleves
Főétel: Gombás rakott csirkemell, burgonyapürét ajánlok mellé
Desszert: Mandarin vagy narancs
Vegetáriánus ajánlat: Grillezett zöldségek sajttal

Előétel: Zöldségkrémleves
Főétel: Zöldbabpörkölt
Desszert: Tejberizs 
Vegetáriánus ajánlat: Zöldbabpörkölt

Előétel: Tejfölös gombaleves
Főétel: Bolognai makaróni
Desszert: Meggybefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos makaróni sok tejföllel

Reggeli: Mazsolás kalács vajjal, kakaóval
Előétel: Brokkolikrémleves pirított sajtos kifliszeletekkel
Főétel: Mustáros pácban érlelt bélszín erdei gombás tésztával
Desszert: Almás rétes
Vacsora: Csirkemelles tésztasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Rántott camembert petrezselymes rizzsel, tartármártással

Reggeli: Rántotta teával, ropogós friss kenyérrel
Előétel: Újházi tyúkhúsleves
Főétel: Bundázott füstölt sonka
Desszert: Brownie torta mascarponés narancskrémmel és kandírozott naranccsal
Vacsora: Főtt virsli mustárral, tormával, egy pohár borral leöblítve
Vegetáriánus ajánlat: Laktató gombapörkölt galuskával


HETI MENÜ – 2012 JANUÁR 2 - 8.
Előétel: Tojásleves
Főétel: Májkrémes burgonyaszeletek
Desszert: Maradék sütemény, ki-mit talál otthon
Vegetáriánus ajánlat: Sárgarépás-sajtos csusza

Előétel: Tárkonyos pulykaraguleves
Főétel: Lecsós pulykamell tarhonyával
Desszert: Gyors almás pite
Vegetáriánus ajánlat: Rántott camembert rizibizivel, majonézzel

Előétel: Sárgaborsóleves másképpen
Főétel: Tengeri halszeletek tejszínes-fehérboros gombamártással
Desszert: Kókuszos tekercs
Vegetáriánus ajánlat: Gomba tejszínes mártással

Előétel: Gyümölcsleves
Főétel: Csirke január első hetében (Pezsgős csirke)
Desszert: Puding
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséggratin

Előétel: Rántott leves pirított zsemlekockákkal
Főétel: Grenadírmars (krumplistészta)
Desszert: Banán
Vegetáriánus ajánlat: Darás metélt (grízes tészta) lekvárral

Reggeli: Körözött péksüteménnyel, frissen facsart gyümölcslé
Előétel: Húsleves daragaluskával
Főétel: Szűzérme gombás-zöldborsós petrezselyemmártással, párolt rizzsel
Desszert: Gofri Arany módra, egyszerűen és gyorsan
Vacsora: Szalonnás-tejfölös saláta
Vegetáriánus ajánlat: Parajgaluskák zsályás gombamártással

Reggeli: Sajtos-sonkás szendvics zöldsalátával, feketeretekkel, teával
Előétel: Kéksajtkocsonya kandírozott zöld fügével
Főétel: Csirkemájjal töltött csirkecomb dödöllével, káposztasalátával
Desszert: Farsangi fánk 
Vacsora: Házisonkás palacsintabatyu
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis zöldborsópaprikás

Ezek is érdekelhetnek

Friss