Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Januári menüajánló

Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora. Januári menüsorok minden napra!
Heti menü – 2011. január 24-30.

Hétfő

Előétel: Lebbencsleves
Főétel: Bazsalikomos csirkemell parmezános sajtszósszal és gombarizottóval
Desszert: Almakompót
Vegetáriánus ajánlat: Athéni gomba

Kedd – Kezeket fel, bilagitot elő! Papusmaci koleszterin bombái következnek, Lőrinciből!

Előétel: Káposztaleves füstölt kolbásszal
Főétel: Lőrinci lecsós szelet
Desszert: Görögdinnye sütemény
Vegetáriánus ajánlat: Töktócsni

Szerda

Előétel: Zellerkrémleves
Főétel: Gombapaprikás galuskával
Desszert: Őszibarackbefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Gombapaprikás galuskával

Csütörtök

Előétel: Litván céklaleves
Főétel: Kelkáposzta főzelék bélszínrolóval
Desszert: Puding
Vegetáriánus ajánlat: Kelkáposzta főzelék szója fasírttal

Péntek

Előétel: Tejfölös karfiolleves
Főétel: Rántott sajt sült burgonyával, tartármártás
Desszert: Sütőtök
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt sült burgonyával, tartármártás

Szombat

Reggeli: Paraszt reggeli
Előétel: Pokolszigeti babgulyás
Főétel: Krumplis lángos pofonegyszerűen
Desszert: Ínycsiklandozó diós sütemény
Vacsora: Körözött péksüteménnyel, kolbászkarikákkal
Vegetáriánus ajánlat: Krumplis lángos pofonegyszerűen

Vasárnap

Reggeli: Franciasaláta kaszinótojással, zsemlével
Előétel: Húsleves gazdagon
Főétel: Sertéskaraj várkapitány módra burgonyalepénnyel
Desszert: Túrótorta
Vacsora: Melegszendvics
Vegetáriánus ajánlat: Borban érlelt zellerszeletek bundában, csemege uborkával

Heti menü – 2011 január 17-23.

Hétfő

Előétel: Zöldséges-babos paradicsomleves
Főétel: Paella csirkemellel és kolbásszal
Desszert: Narancs
Vegetáriánus ajánlat: Január saláta

Kedd - Morzsálós Mirza napi menüje

Előétel: Sajtos-petrezselymes édeskömény-krémleves
Főétel: Kelkáposzta főzelék marhapörkölttel
Desszert: Bagolyszemes túrós
Vegetáriánus ajánlat: Kelkáposztás krumplitorta

Szerda

Előétel: Rántott leves pirított kiflikarikákkal
Főétel: Pulykafasírt rozmaringos sült burgonyával
Desszert: Banán
Vegetáriánus ajánlat: Gombafasírt rozmaringos sült burgonyával

Csütörtök

Előétel: Tárkonyos zúzaragu leves
Főétel: Sasadi szelet burgonya ropogóssal
Desszert: Kanalas fánk másként
Vegetáriánus ajánlat: Színes articsókafelfújt

Péntek

Előétel: Almás sütőtökkrémleves
Főétel: Káposztás cvekedli
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Káposztás cvekedli

Szombat

Reggeli: Mazsolás kalács kakaóval
Előétel: Boros szilvakrémleves habgaluskával
Főétel: Rakott krumpli sajttal gazdagítva
Desszert: Tejfölös piskóta dióval és gyümölcsdarabokkal
Vacsora: Gyors zöldséges rétes virslivel, pohár fehérborral
Vegetáriánus ajánlat: Füstölt lazaccal töltött tengeri halfilé

Vasárnap

Reggeli: Gazdag rántotta ropogós kenyérrel, frissen facsart narancslével
Előétel: Gazdag húsleves
Főétel: Ördögi rostélyos
Desszert: Csokis-banános muffin édesszájúaknak
Vacsora: Melegszendvics, megérdemel egy kevés forralt bort
Vegetáriánus ajánlat: Kukoricás-fetás töltött avokádó

Heti menü – 2011. január 10- 16.

<html399>Hétfő

Előétel: Kolbászos káposztaleves
Főétel: Csirkemellrolád párolt zöldségekkel
Desszert: Tejbedarás hó kocka
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-babos rizottó

<html400>Kedd – Válogatás Jabaki repertoárjából

Úgy döntöttem, hogy ezentúl a nemzeti, tájjellegű ajánlatok mellé, kéthetente Mindmegettés ismerőseim receptjeiből ajánlok! Rozi (Jabaki) az első bejelölt gasztromán barátom, így ő ez első delikvens, remélem, örömötökre!

Előétel: Savanyú krumplileves sonkával
Főétel: Marosszéki heránytokány juhtúrós puliszkával
Desszert: Kevert meggyes sütemény
Vegetáriánus ajánlat: Majonézes karfiolkrém

<html401>Szerda

Előétel: Vörösboros áfonyaleves
Főétel: Tarhonyás hús csemege uborkával
Desszert: Mákos-pudingos tejbegríztorta
Vegetáriánus ajánlat: Burgonyapürével töltött pritaminpaprika

<html402>Csütörtök

Előétel: Sóskakrémleves
Főétel: Vecsési sertésszelet
Desszert: Banán
Vegetáriánus ajánlat: Töktócsni

<html403>Péntek

Előétel: Hagymaleves rokforttal
Főétel: Tojásos nokedli salátával
Desszert: Duplán mákos süti mascarponekrémmel
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos nokedli salátával

<html404>Szombat

Reggeli: Tojáspástétom pirítóssal, teával
Előétel: Boros szilvakrémleves habgaluskával
Főétel: Csirkecombok parasztosan, zöldséges rizzsel
Desszert: Hajtogatott sajtos pogácsa
Vacsora: Svédgomba saláta
Vegetáriánus ajánlat: Svédgomba saláta

<html405>Vasárnap

Reggeli: Kuglóf tejjel
Előétel: Hagymaleves sajtos zsemlekockával
Főétel: Húsos babpörkölt
Desszert: Gesztenyés piskótatekercs
Vacsora: Virsli tésztában sütve
Vegetáriánus ajánlat: Sprotnis spagetti

<html397>

Heti menü – 2011. január 3-8.

Nagyon boldog, sikeres új eszetendőt kívánok mindenkinek a Pasik nevében is. Úgy döntöttem, hogy ezentúl a hétvége két napjára, szombatra és vasárnapra reggelit és vacsorát is ajánlok, remélem, kedvetekre! BÚÉK, Nani..

<html389>Hétfő

Előétel: Kelleves parasztosan
Főétel: Zöldséges pulykaragu galuskával
Desszert: Édes túrós zsemle
Vegetáriánus ajánlat: Egyszerű, de nagyszerű paradicsomos tészta

<html390>Kedd

Előétel: Sajtos brokkolikrémleves
Főétel: Citromos csirke majonézes kukoricával
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Grillezett zöldségek sült sajttal

<html391>Szerda

Előétel: Májgaluskaleves
Főétel: Pácolt sertéskaraj paradicsommal és sajttal sütve
Desszert: Fánk
Vegetáriánus ajánlat: Sárgarépás babsaláta

<html392>Csütörtök

Előétel: Burgonyapüré leves
Főétel: Csőben sült hordós káposzta
Desszert: Mandarin
Vegetáriánus ajánlat: Téli vitaminsaláta savanyú káposztával

<html393>Péntek

Előétel: Lebbencsleves
Főétel: Sajtos tészta sütőben sütve
Desszert: Meggyes-mákos bögrés muffin
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos tészta sütőben sütve

<html394>Szombat

Reggeli: Lágytojás kiflivel, citromos teával
Előétel: Narancsleves habgaluskával
Főétel: Gesztenyével és aszalt szilvával töltött pulykamell burgonyapürével
Desszert: Almás batyu
Vacsora: Töltött malacka
Vegetáriánus ajánlat: Zöldségkocsonya

<html395>Vasárnap

Reggeli: Velős pirítós a *hatlépcsősből*
Előétel: Erőleves égetett tésztával
Főétel: Fűszeres tarja gombás-pestós zöldséggel, burgonyapürével
Desszert: Csokis süti pudinggal rétegezve
Vacsora: Hagymás rakott tojás
Vegetáriánus ajánlat: Töltött-rántott sajt burgonyapürével és sült zöldségekkel

<html397>

  • Kinyomtatom
  • Elmentem
  • Elküldöm
Promóció

Magazin