Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kiderült! Itt nyitja meg első budapesti pizzéráját Jamie Oliver!

default user icon
MME
Idén tavasszal látott napvilágot a hír, hogy Jamie Oliver India (Mumbai) után Budapesten nyitja meg a Jamie's Pizzeria étteremlánc következő egységét. Most már azt is tudjuk, hol. Sőt, azt is, hogy várhatóan lesz még kettő a fővárosban.

A tervek szerint november 11-én nyit Budapesten Jamie Oliver pizzériája, hivatalos nevén Jamie's Pizzeria by Jamie Oliver - írja az Index. Az étterem egy teljesen új étteremlánc első tagja, Jamie Oliver eddig ugyanis csak Indiában nyitott pizzériát.

Az új pizzéria a Gozsdu Udvarban lesz, és ezt az éttermet is a Jamie's Italian Budapest franchise jogainak birtokosa, azaz a Zsidai Group Kft. nyitja majd, de a Jamie's Pizzeria kínálata és arculata teljesen eltér majd a Jamie's Italian nevű helyekétől.

Az új étterem bemutatóján a Jamie's Italian séfje,  Takács J. Roland elmondta, hogy a pizzatészta alapja az Olaszországban is használt, nagyon finom, 00-ás liszt, és a tésztát legalább 12, de akár 24 óráig is kelesztik. A pizzák nem fatüzeléses kemencékben, hanem, elektromos sütőben sülnek majd, 400 fokon, és nagyjából öt perc alatt készülnek el. A legtöbb felét és alapanyag természetesen eredeti olsza import.

A kínálatban 15 féle pizza, 3 féle tészta és 5 féle saláta szerepel majd, illetve menüben egy kis pizza salátával.

A Gozsdu udvarban nyiló Jamie's Pizzeria után 2018-ban két másik hely is nyílik majd, az egyik Pesten, a másik Budán. Az új helyeken elvileg lesz házhozszállítás is, később pedig vidékre is terjeszkednének.

TORONYHÁZTŰZ LONDONBAN: ELKÉPESZTŐEN NAGYVONALÚ GESZTUST TETT A BRIT SZTÁRSZAKÁCS >>> 
ÖRÖMHÍR: MEGSZÜLETETT JAMIE OLIVER ÖTÖDIK GYERMEKE >>> 

Ezek is érdekelhetnek