Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ennek az egyszerű konyhai alapanyagnak köszönheti Jamie Oliver, hogy 10 évet simán letagadhatna!

default user icon
MME
Jamie Oliveren, ha valamennyit fogott is az idő vasfoga, azért azt nem mondhatjuk, hogy olyan sokat változott volna az elmúlt 15-20 évben. Most egy interjúban elárulta, mi a fiatalos külsejének titka: az olívaolaj.

A csavar: hogy nem belsőleg.

A sztárszakács és étteremlánc-tulajdonos Jamie Oliver elárulta, hogy nem csak a salátákra locsolja bőséggel az extraszűz olívaolajat, hanem a bőrére is, és komolyan hisz abban, hogy ez az egyszerű, szinte minden konyhában megtalálható alapanyag kenterbe veri az összes, méregdrága kozmetikumot - és nem rest az öt gyermekéből hármon alkalmazni azt.

"Fürdés után bedörzsölöm a még nedves bőrömbe, várok 1 percet, és csak aztán törölközöm meg. Ahogy a rómaiak is tennék annak idején. Feleslegesen költünk vagyonokat mindenféle testápolókra, amikor a legegyszerűbb és nagyszerűbb dolog, az olívaolaj bármelyiknél hatékonyabb."

A 42 éves séf a Closer magazinnak elmondta, hogy az arcát férfiaknak készült hidratálóval is keni - de csak az utóbbi években.

"Úgy öt évvel ezelőtt egy reggel belenéztem a tükörbe, és rosszul voltam attól, amit ott láttam. Akkoriban jópár kilóval nehezebb is voltam, úgyhogy az edzést is elkezdtem sokkal komolyabban venni. Azóta jól érzem magam a bőrömben."

JAMIE OLIVER ELÁRULTA, MI A CSALÁDJA KEDVENC ÉTELE >>> 
ÍGY REAGÁL JAMIE OLIVER, HA A GYEREKEI MEKIS KAJÁRA VÁGYNAK >>> 
TORONYHÁZTŰZ LONDONBAN: ELKÉPESZTŐEN NAGYVONALÚ GESZTUST TETT A BRIT SZTÁRSZAKÁCS >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss