Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Jamie Oliver elárulta, mi a családja kedvenc étele

default user icon
MME
Az év minden napján mást főzhetne a családjának, de Jamie Oliver szeretteinek is megvan a kedvenc étele. A sztárséf lerántotta a leplet a családjáról, és azt is elárulta, mi az az élelmiszer, ami egyből eszébe jut a feleségéről.

Lassan 18 éve már, hogy Jamie Oliver feleségül vette Juliette Nortont. A házaspárnak öt gyereke született, így a sztárséfnek igencsak bőségesen kell főznie, ha otthon "munkához lát". Jamie Oliver gyerekei imádják a reggelire frissen sütött kenyeret és ahogy minden gyerek, ők is odavannak a tésztákért, de szeretik a szusit és a fűszeres ételeket is.

A sztárszakács arra a kérdésre azonban megdöbbentő választ adott egy korábbi interjúban, hogy mi az az egyetlen élelmiszer, ami a feleségéről eszébe jut.

- A csokoládé. A feleségem imádja a csokit, mindig van valami rejtekhelye, ahol csokit tart. Nem tudom, hogy a gyerekek, vagy előlem rejtegeti, de minden nap eszik csokoládét - mesélte nevetve a sztár.

És, mit szeret még a csokin kívül Juliette? A curryt  és a sült húsokat.

- Jools odavan a házi curryért, egyszerűen imádja, mindig nagyon örül, ha ezt készítek és a gyerekek is szeretik. A feleségem még a sült húsokat is szereti - mondta Jamie Oliver.

TÖBB MILLIÁRDOS VESZTESÉG - 12 OLASZ ÉTTERMÉT KÉNYTELEN BEZÁRNI IDÉN JAMIE OLIVER >>> 

A TÖKÉLETES SÜLT KRUMPLI - JAMIE OLIVER SZERINT >>> 

KATALIN HERCEGNÉ ELÁRULTA, MI SAROLTA KEDVENC ÉTELE >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss