Elkészítés: Az 5 tojássárgáját kristálycukorral habosra keverem, hozzáadom a kakaót, ezzel is simára keverem, majd jöhet bele a víz, a citromlé és az olaj, és ezekkel is simára keverem. Az 5 tojásfehérjét kemény habbá verem, majd hozzáadom az előbbi masszához, óvatosan összekeverem, majd belekeverem a sütőporral elkevert lisztet. Előmelegített sütőben készre sütöm.
A krémhez a margarint a porcukorral habosra keverem, majd hozzáadom a túrót és a vaníliás cukrot. Ezt a masszát a már kihűlt tésztára simítom. A 2 csomag pudingport a porcukorral és az üdítővel csomómentesen elkeverem, sűrűre főzöm. Félig kihűtöm, majd a krémre simitom. Ha megdermedt, felszeletelem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre