Elkészítés: A vajat felolvasztjuk, hozzáadjuk a megtisztított, apró kockára vágott vöröshagymát, fokhagymát és a vékonyra felszelt csirkemelleket hirtelen átsütjük benne. Utána hozzáadjuk a sót, őrölt borsot, ételízesítőt, pici vizet és a húsokat fedő alatt puhára pároljuk(kb.25perc). A hússzeleteket jénai tálba egymás mellé helyezzük, rámorzsoljuk a juhtúrót, megszórjuk az apróra vágott zöldfűszer felével, ráterítjük a hús levében megpárolt erdei gombát, majd az ordasajtot, erre kerül a zölfűszer második fele, majd befedjük a vékony edami sajtszeletekkel. Mikróban ráolvasztjuk a sajtot és kész! Bármilyen salátával kitűnő és gyorsan elkészíthető ízletes étel protein napra.
Személyes hozzáfűzés: Ez a mennyiség legalább 3 adag. A fűszernövényeket ízlés szerint lehet variálni. Fogyasztás előtt egy doboz kefírrel leöntve még zamatosabbá tehető.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre