Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Itt vásárolhatsz be online, ha már a hipermarketektől nem tudsz házhoz rendelni!

default user icon
MME
Az Auchan egy időre feladta, a G-Roby március végére, a Tesco árpilis elsejére vállal házhozszállítást. Van azonban néhány bolt és üzletlánc, ami kitöltheti a tátongó űrt, és ,segítséget nyújthat abban, hogy az otthon biztonságából intézhetssük a bevásárlást.

"Élelmiszer szállítási kapacitásaink megteltek, bizonytalan ideig nem tudunk új rendelést fogadni, az időkapuinkban látható információk valósak" - írta mai, rendkívüli közleményében az Auchan. A Tesconál és a G-Robynál is 2-3 hétre vállalnak csak kiszállítást, a helyettesítő termékekben is időszakos hiány léphet fel itt-ott. Ilyenkor nem árt, ha van a tarsolyunkban még egy-két opció. A lenti linkre kattintva egy közösségileg létrehozott, és folyamatosan bővülő és bővíthető táblázatot találtok:

HÁZHOZSZÁLLÍTÁST VÁLLALÓ ÉLELMISZERBOLTOK MAGYARORSZÁGON 2020 március >>>

Ha valakinek van más tippje, az itt taláhatókon kívül, tegye közkinccsé! A járvány megfékezése mindnyájunk, az egész világ közös érdeke, és minél kevesebbet kell vásárolni menni, és így kevesebbet érintkezünk másokkal, annál nagyobb esélyünk van rá, hogy ez sikerülhet. Fogjunk össze!

KORONAVÍRUS: EZEKET AZ ÉLELMISZEREKET NE HAGYD LE A BEVÁSÁRLÓ LISTÁRÓL KARANTÉN ESETÉN >>> 

EZEKKEL TÖLTSD FEL A KAMRÁD KARANTÉN ESETÉN >>> 
KORONAVÍRUS: MILYEN GYÓGYSZER LEGYEN OTTHON A JÁRVÁNY IDEJÉN? >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss