Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Itt a Nutella vegán ellenfele! Megkóstolnád?

default user icon
MME
Nincs olyan ember, aki ne szeretné a Nutellát. A finom mogyorókrémet azonban nem ehetik a tejcukor-, vagy tejfehérje érzékenyek és a vegánok sem. Ám mindennek vége, ugyanis itt a vegán mogyorókrém.

Napjainkban egyre többen fordítanak figyelmet a tudatos, egészséges étkezésre és mondanak le olyan ételekről, italokról édességről, amely nem fér bele már az egészséges életmódba. A közösségi médiában egyre nagyobb teret hódítanak a különböző diéták, étrendek. Tavaly a vegán életmód volt például a legnépszerűbb az Instagramon. Azoknak, akik életmódot váltanak sok midenről le kell mondaniuk, például a Nutelláról is. Ám csak idő kérdése volt, hogy mikor jelenik meg a piacon az a mogyorókrém, amelyet ehetnek a vegánok és a különböző ételérzékenységgel küdző emberek is.

A Hella a napokban dobta piacra az új mogyorókrémet, amely rekordidő alatt elfogyott. A Bubble által gyártott termék három természetes alapanyagból készült pörkölt mogyoróból, kakaóból és kókuszcukorból és nem tartalmaz semmi tartósítószert. Attól nem kell félni, hogy megromlik, mivel pillanatok alatt elfogy. 

A mogyorókrémet tehát bátran fogyaszthatják a vegánok, vagy a paleoétrend hívei, és a laktózérzékenyek is. Mivel az első gyártmány 48 órán belül elfogyott, a Bubble azt tervezi, hogy a közelgő Valentin-napi őrületre jóval többet gyártanak le.

13 NUTELLÁS FINOMSÁG, AMINEK KÉPTELENSÉG ELLENÁLLNI >>> 

TITOKBAN MEGVÁLTOZTATTÁK A NUTELLA RECEPTJÉT >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss