Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldborsós csirkeragu

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zöldborsós csirkeragu elkészítéséhez a csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük, és falatnyi darabokra vágjuk. Megsózzuk, borsozzuk, majd beleforgatjuk a lisztbe.
  2. Lábasban felforrósítjuk a vajat és az olajat, majd aranyszínure pirítjuk benne a lisztezett húskockákat. Hozzáöntjük az alaplevet, aztán felforraljuk, majd kis lángon majdnem teljesen puhára pároljuk a húst. Közben sózzuk és borsozzuk az egészet.
  3. Hozzáadjuk a borsót, majd ismét felforraljuk az ételt. Végül a borsós húshoz öntjük a tejszínt, megsózzuk az egészet, majd addig forraljuk, míg a tejszín kissé be nem sűrűsödik. Petrezselyemlevelekkel megszórva tálalhatjuk, a párolt rizs tökéletesen illik hozzá. 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss