Elkészítés: A tésztához a tojássárgáját a forró vízzel fehéredésig verjük habverővel. Ha készen van, belerakjuk a sütőporral elvegyített lisztet, és zsírozott-lisztezett tepsibe öntjük, előmelegített sütőben sütjük. 5-6 perc elteltével megnézzük, majd tűróbáig sütjük. A krémhez a tejből, a lisztből és a vaníliás cukorból főzött krémet készitünk, állandó keverés mellett kihűtjük, hogy ne csomósodjon meg. Ha kihűlt, az előzőleg elkevert margarint és porcukrot hozzákeverjük, végül a darált diót is beledolgozzuk. A kihűlt tésztára kenjük, és a hűtőben hagyjuk hűlni 10 percig. Közben a tojásfehérjét felverjük gőz felett a kristálycukorral, majd ezt is rátesszük a krém tetejére, és újra hagyjuk hűlni. A mázhoz a margarint elkeverjük a porcukorral, a kakaót kikeverjük a forró vízzel, majd a kettőt összekeverjük. A kihűlt krémek tetejére kenjük, újra hűtjük, majd kockára vágva tálaljuk.