Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mézes-mustáros csirkecomb

MME MME
120 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húsokat megtisztítjuk, besózzuk, beborsozzuk, bekenjük a mustárral, és egy éjszakát a hűtőszekrényben pácoljuk. Másnap kiolajozott sütőtálba helyezzük a húsokat, rácsorgatjuk a mézet és 180 fokra előmelegített sütőben, fóliával letakarva 30 percet sütjük. Ezután levesszük a fóliát, és pirosra sütjük a csirkecombokat.
  2. Ha elkészült, kivesszük a húsokat, és a pecsenyeléből lisztes, tejszínes habarással mártást készítünk. Az elkészült húsokat a mártással és rizi bizivel tálaljuk.

SÖRÖS CSIRKECOMB POFONEGYSZERŰEN >>> 

DIÓVAL TÖLTÖTT CSIRKECOMB CSICSÓKAPUDINGGAL >>> 

PÁCOLT SÜLT CSIRKECOMB >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss