Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Mézes-mustáros csirkecomb

default user icon

Hozzávalók

  • 8 db csirke felsőcomb
  • bors
  • 30 dkg mustár
  • 10 ml étolaj
  • 10 dkg méz
  • 10 dkg liszt
  • 50 ml tejszín

Elkészítés

    1. A húsokat megtisztítjuk, besózzuk, beborsozzuk, bekenjük a mustárral, és egy éjszakát a hűtőszekrényben pácoljuk. Másnap kiolajozott sütőtálba helyezzük a húsokat, rácsorgatjuk a mézet és 180 fokra előmelegített sütőben, fóliával letakarva 30 percet sütjük. Ezután levesszük a fóliát, és pirosra sütjük a csirkecombokat.
    2. Ha elkészült, kivesszük a húsokat, és a pecsenyeléből lisztes, tejszínes habarással mártást készítünk. Az elkészült húsokat a mártással és rizi bizivel tálaljuk.

    SÖRÖS CSIRKECOMB POFONEGYSZERŰEN >>> 

    DIÓVAL TÖLTÖTT CSIRKECOMB CSICSÓKAPUDINGGAL >>> 

    PÁCOLT SÜLT CSIRKECOMB >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin