Elkészítés: A tészta hozzávalóit összemorzsoljuk, majd összegyúrjuk, 10 percig hűtjük, majd vékonyra (3 mm) nyújtjuk, és kiszaggatjuk (pohárral /pogácsaszaggatóval vagy tetszőleges formával). Sütőlapra sorakoztatásnál kis helyet hagyjunk közöttük, mivel megdagadnak a sütőportól. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon (180 - 200 fokon) száradásig sütjük (5-10 perc, az én sütőmmel 6 és fél perc volt, de ez változhat).
Kihűlés után lekvárral kettőt-kettőt összeragasztunk. Másnap (vagy legalább 4-6 órával később) bevonjuk a felolvasztott csokoládéval, aminek dermedése után fogyaszthatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre