Elkészítés: 1. Az alaphoz a babapiskótát morzsásra törjük (zacskóban nyújtófával). A morzsát összegyúrjuk a vajjal. A sütőt 200 °C-ra előmelegítjük. Kibéleljük sütőpapírral egy kb. 20 cm átmérőjű kapcsos tortaforma alját, és kanálháttal belenyomkodjuk a masszát. A sütőben kb. 10 percig sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
2. A habhoz a zselatint hideg vízbe áztatjuk. A tojássárgákat a cukorral vízfürdő fölött fehér krémmé keverjük. A zselatint kinyomkodjuk, és a tojásos krémben felolvasztjuk. Hideg vízbe állítjuk, és kevergetve szobahőmérsékletűre kihűtjük.
3. A tortabevonót összetördeljük, vízfürdő fölött felolvasztjuk. Belekeverjük a kávéport és a whisky-t. Összedolgozzuk a tojásos krémmel. A tejszínt kemény habbá verjük, és a habba forgatjuk. A habot a formába simítjuk az alapra, és legalább 2 órára a hűtőbe tesszük.
4. Tálalás előtt eltávolítjuk a tortakarikát. A díszítéshez a tejszínt kemény habbá verjük, és vékonyan bekenjük vele a torta oldalát. Rátapasztjuk a babapiskótákat, a maradék tejszínnel a torta tetejét díszítjük. Kávészemekkel, kakaóporral és csokiforgáccsal megszórjuk.