Elkészítés: A töltelék hozzávalóit külön-külön edénybe ledaráljuk.
Teflon edényben zsiradékot melegítünk, és megpirítjuk benne a darált hagymát. Hozzátesszük a forrázott velőt, kis idő múlva a májat, végül a darált kolbászt, majd sóval, borssal és majoránnával ízesítjük. Összepároljuk és megszórjuk a fűszerpaprikával. Félretesszük, hagyjuk kihűlni.
A karajt felszeleteljük, kiklopfoljuk, a töltelékkel a hússzeleteket megtöltjük, felgöngyöljük. Panírozás után bő olajban aranybarnára sütjük.
Sütés után kettévágjuk és reszelt sajttal
megszórjuk. Burgonyapürével tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre