Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ínyenc töltött csirkecombfilé

60 perc
bonyolult
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk.

A paprikákat szeletekre, az újhagymát 4-5 cm-es darabokra vágjuk. A hús egyik oldalára rakunk 1-1 szelet sajtot, 3-4 szelet paprikás szalámit, 1-2 szelet paprikát és 2-3 szál újhagymát. A hús másik oldalát ráhajtjuk, 2-3 szelet baconbe tekerjük, majd szorosan alufóliába csavarjuk.

A tekercseket tepsibe vagy grillrácsra helyezzük, és közepes lángon 45-50 perc alatt megsütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss