Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ínyenc rizses hús

45 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: Párolt rizst készítünk hagyományos módon.

A hagymát az olajon üvegesre pároljuk, majd a húst is hozzátesszük, és erős tűzön lepirítjuk. Felöntjük a borral, ízesítjük fokhagymával, babérlevéllel, a csípős paprikával, sóval, borssal, és hozzáadjuk még az apró kockára vágott csemegeuborkát. A húst a szükséges folyadékpótlással puhára pároljuk.

Ekkor lazán összekeverjük a rizzsel és az aprított petrezselyemmel.
Cikkekre vágott tojással kínáljuk.

Megjegyzés

Opcionálisan meg lehet szórni reszelt sajttal, illetve cikkekre vágott paradicsommal díszíthetjük még.
- esztiklock

Ezek is érdekelhetnek

Friss