Elkészítés: A hússzeleteket kicsit kiverjük, sózzuk, borsozzuk, mustározzuk.
Héjastul felkarikázzuk a padlizsánt és a
cukkinit, csíkokra szeleteljük a paprikát. A padlizsánt besózzuk, hogy keserű levét kiengedje.
3 bögre vízben kevés ételízesítővel és kis vajjal puhára főzzük a kukoricadarát, majd vajazott tepsibe simítjuk kb. 1 cm vastagon, megszórjuk a kecskesajttal, sütőbe tesszük, amíg a sajt megpirul a tetején.
Az olajon a liszttel fátyolosra hintett
marhaszeletekre kérget sütünk, majd felöntjük a borral, és kevés vízzel, fedő alatt puhára pároljuk.
Amíg megpuhul, grillezzük a zöldségeket, a puliszkát szeletekre vágjuk, és ezzel tálaljuk a húst, melynek sűrű szaftjából teszünk a puliszka tetejére.
Vörösbort kínálunk hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre