Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ínycsiklandó fogások, karácsonyi ötletek sztárséfektől

default user icon
MME
Egész decemberben vadonatúj karácsonyi műsorokkal és izgalmas receptekkel várja a nézőket a TV Paprika. Az ünnepi készülődés már elkezdődött, ilyenkor a kezdő és haladó konyhatündérek is fakanalat ragadnak, így garantáltan jól jönnek majd a Nigella, Jamie Oliver és Kapusi Gerti különleges fogásai.

December 1-jén debütált a TV Paprika adventi kalendáriuma, amely 24 napon keresztül kínálja a legjobb édességrecepteket Kapusi Gerti segítségével. Hófödte Oreo golyók, saját készítésű szaloncukrok és rénszarvas alakú kekszek kerülnek az asztalra, de nem is akárhogy, Csorba Anita ugyanis mesés csomagolást is készít hozzájuk, melynek köszönhetően akár ajándékba is adhatók a desszertek. A műsor a csatorna weboldalán is életre kel, a tvpaprika.hu-ra látogatók az adventi naptár ablakai mögé kukkantva fedezhetik fel a karácsonyi meglepetéseket advent első vasárnapjától.

A csatorna másik műsorából, az Éhes motorosok karácsonyából kiderül, hogyan tudjuk a leginkább leegyszerűsíteni a karácsonyi készülődést. Si és David minden epizódban más-más híresség oldalán emlékezik vissza a régi családi karácsonyokra, miközben közösen készítenek el egy-egy receptet. Bemutatják az Egyesült Királyság karácsonyi tradícióit, és közben a fő karácsonyi hozzávalókra irányítják a figyelmet.

A TV Paprika karácsonya második évadának epizódjaiban ízletesebb ünnepi fogások készülnek a sztárséfek keze alatt, ötletet és kedvet adva a vállalkozó kedvű nézőknek. És persze a kínálatból nem maradhat ki Jamie Oliver sem, aki csak úgy ahogy a hétköznapi fogásoknál, a karácsonyi menü elkészítéséhez is mindössze öt hozzávalót használ fel, bizonyítva ezzel, hogy a fantasztikus ételek nem a végtelen mennyiségű hozzávalótól lesznek finomak. A Jamie egyszerű és gyors karácsonyi kajái december 10-én este 8 órakor látható a TV Paprikán.

Aki pedig a hazai gasztrovilágért rajong, az is megtalálja a számítását, a TV Paprika vadonatúj saját gyártású sorozatában, a Kedvenceink kedvenceiben ugyanis az itthon jól ismert és kedvelt séfek és bloggerek mutatják meg kedvenc fogásaikat, amik baráti összejövetelekre vagy az ünnepi asztalra is tökéletesek lehetnek. A műsorban alkot többek között Steiner Kristóf, Mautner Zsófi és Wossala Rozina is. Ha valaki még tovább szeretne inspirálódni, akkor megnézheti Nigella, Gordon Ramsay és James Martin karácsonyi fogásait is.

A TV Paprika karácsonyi műsoraival mindennap 19:15-től találkozhatnak a nézők négy teljes órán keresztül.

ÍME BEDE RÓBERT ÚJ KONYHÁJA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss