A puha vajat egy nagy tálban habosra keverjük (lehetőleg robotgéppel dolgozzunk). A cukrot apránként hozzáadjuk, és addig keverjük, míg a cukor majdhogynem felolvad.
A tojássárgákat (4 db) egyenként hozzákeverjük a cukros vajhoz. A citrom héját a kockacukorral együtt a tálba reszeljük.
A lisztet beleszitáljuk, és addig keverjük, míg egynemű masszát kapunk.
Kezünkkel diónyi golyókat formálunk a tésztából, és sütőpapíros tepsire helyezzük, lehetőleg egymáshoz ne túl közel. Mindegyik golyó közepébe belenyomjuk az ujjunkat.
A maradék 2 tojássárgáját elkeverjük, és lekenjük a tallérok szélét. A lyukakba beletöltjük a málnalekvárt (ha vannak benne magok, érdemes a lekvárt kicsit felmelegíteni, és szitán átpasszírozni), és rászórjuk a durvára vágott mandulát.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 12 perc alatt megsütjük.