Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A Spar elindítja a házhoz szállítást - elkezdődött a tesztüzem!

default user icon
MME
A cipekedést gyűlölőknek örömhítr, hogy újabb taggal bővül a házhozszállító szupermarketek köre. A Spar tegnap kiküldött hírleveléből kiderül, hogy egy szűk vásárlói körben elkezdik tesztelni a szolgáltatást.

"Társaságunk a közeljövőben elindítja élelmiszer házhozszállítási szolgáltatását, melyet egy tesztelési időszak előz meg, meghatározott felhasználói körrel" - írja a portfolio.hu a Spar hírlevelére hivatkozva, hozzátéve, hogy a hírlevelet, valószínűleg egyes SuperShop-kártyával rendelkező vásárlók kapták meg. Ebből kiderült, hogy a mai napon elindul a Spar online shopjának tesztelése egy meghatározott kör számára.

Bene Nikoletta, a vállalat marketingvezetője a Marketingsummit Hungary konferencián tavaly novemberben azt mondta, hogy jövő májustól a Spar is bevezeti a házhozszállítást - írta a Pénzcentrum.

Korábban Heiszler Gabriella, az áruház ügyvezető igazgatója azt nyilatkozta, hogy első lépésben Budapestre és a főváros környékére koncentrálnak a házhozszállítás terén - a cég ezt a mintát követte Ausztriában és Szlovéniában is. 

(Forrás: portfolio.hu )

Ezek is érdekelhetnek

Friss