A tésztát sós vízben megfőzzük 4-5 perc alatt, leszűrjük, átöblítjük, és lecsepegtetjük. A csirkehúst falatnyi kockákra daraboljuk. A hagymát, a kínai kelt és a brokkolit megmossuk, majd felcsíkozzuk. A fokhagymagerezdeket megtisztítjuk és felaprítjuk.
A Shan'shi wokolajat felforrósított wokba öntjük, és megsütjük a húst. Hozzákeverjük a csilit és a gyömbért. Hozzáadjuk a wokzöldséget a maradék zöldséggel együtt, és állandó keverés mellett megsütjük.
A wok tartalmát kihúzzuk a wok edény szélére, és megsütjük a garnélát. Szójaszósszal és Shan’shi Sambal Oelek csilikrémmel fűszerezzük. Hozzáadjuk a Shan’shi tojásos tésztát, és összekeverjük. Rövid sütés után korianderrel megszórva tálaljuk.