Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Indoeurópai répakrémleves

default user icon
a.h
45 perc
egyszerű
olcsó
4 adag

Elkészítés

  1. Felaprított vöröshagymát megpirítjuk kókuszolajon (étolajon), hozzátesszük keveset pirulni az indiai fűszereket és az apróra szelt fokhagymát.
  2. Felaprított vöröshagymát megpirítjuk kókuszolajon (étolajon), hozzátesszük keveset pirulni az indiai fűszereket és az apróra szelt fokhagymát. Fölöntjük vízzel és beletesszük a répát főni. Ízlés szerint adunk hozzá sót és barna cukrot.
  3. Kb. 20 perc lassú tűzön kevergetést követően botmixerrel összeturmixoljuk.
  4. Ízlés szerint tejszínnel és reszelt sajttal kínáljuk.

Megjegyzés

Tejszín és sajt nélkül mégjobban visszaadja a keleti karakterét - HMSDaring

Ezek is érdekelhetnek

Friss