Elkészítés: A csirkecombokat lebőrözzük, kicsontozzuk, a húst 5 cm-es darabokra vágjuk. A páchoz valókat összekeverjük, a combdarabokkal alaposan összeforgatva egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Másnap teflonserpenyőbe öntjük, alágyújtunk. Közepes lángon addig sütjük időnként megkeverve, míg majdnem az összes nedvesség elpárolog, és a pác besűrűsödve körbeveszi a húsdarabokat.
Ekkor beleöntjük a paradicsomlét és az édesítőt, ugyanígy addig sütjük időnként átkeverve, míg ebből is elpárolog a nedvesség és jó sűrű szaft marad. Ekkor jöhet hozzá a tejszín, mikor összekeveredett a szafttal, elzárjuk a gázt. Belekeverjük a felkockázott vajat, amíg elolvad, hozzáadjuk a durvára vágott koriandert. Megkóstoljuk, utánasózzuk, főtt rizzsel tálaljuk.