Elkészítés: Az olajban megpárolom a felkarikázott póréhagymát, lehúzom a tűzhelyről, hozzáadom a curryport, elkeverem, hozzáöntöm a vékonyan felkarikázott répát, sózom, borsozom, felöntöm egy kis vízzel (folyamatosan pótolom addig, amíg a répa megpuhul), és fedő alatt puhára párolom. Ha a répa is puha, akkor hozzáöntöm a kókusztejet, és még rottyantok egyet rajta. Valószínűleg nem lesz elég sűrű a szósz, étkezési keményítővel sűríthetem, vagy behabarom 2 evőkanál liszt és 1 dl tej simára keverékével. Megkóstolom, lehet még utólag sózni, borsozni. Ha nem eredeti kókusztejjel készül, akkor egy pici cukor is mehet hozzá. Miközben a szósz készül, a tészta is megfő közben.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre