Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Indiai sajt pörkölt

30 perc
egyszerű
olcsó
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sajtot apró kockákra vágjuk, majd jól összekeverjük (vagy egy zárható dobozban összerázzuk) a kukoricaliszttel. Egy magas oldalú serpenyőben olajat hevítünk, majd aranybarnára pirítjuk a lisztes sajtokat.
  2. Miután kiszedtük a sajtokat, az apróra vagott hagymát üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a zöldborsót, a paradicsomot és paradicsompürét. Sózzuk, hozzáadjuk a fűszereket, majd jól összekeverjük az egészet, végül visszatesszük a sajtokat és forrástól számítva kb. 15 percig főzzük. Főtt rizzsel vagy indiai naan kenyérrel tálaljuk.

INDIAI VAJAS CSIRKE>>> 

ERDEI GYÜMÖLCSÖS HALAVA, AZ INDIAI BOLDOGSÁGPUDING>>> 

INDIAI TÉSZTATÁSKA (SAMOSA)>>> 

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss