Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Indiai nyárs

MME MME
3 3.7/5
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A hússzeleteket megmossuk, hosszában kettévágjuk. A barackot lecsepegtetjük, levét felfogjuk, a barackokat félbevágjuk.

Elkészítés: A húst hullámosan hurkapálcára húzzuk, sózzuk és borsozzuk. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és a húst körös-körül megpirítjuk benne. Kivesszük, melegen tartjuk. A visszamaradt zsiradékban megpirítjuk a kókuszreszeléket. Hozzáadjuk a barackokat, megszórjuk a curryvel, és 1-2 percig együtt pirítjuk tovább. A barack levét – ha kell, vízzel kiegészítjük 3 deciliternyire -, a barackra öntjük, és felforraljuk. Az étkezési keményítőt elkeverjük 2 evőkanál vízben, és a tejszínnel együtt a barackhoz keverjük. Sűrűsödésig forraljuk, félrehúzzuk. Tálaláskor a szószba keverjük a joghurtot, és a szószt a húsokhoz kínáljuk. Rizst adhatunk hozzá köretnek.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 529 kcal

Ezek is érdekelhetnek

Friss