Keress receptre vagy hozzávalóra
Hirdetes
Recept feltöltés

Toplista

Magyaros karácsonyi ételek ünnepi ételek Zserbó receptek Ételmesék Heti menü Receptverseny Olcsó Forralt bor mézeskalács Válogatások Véletlen recept Hétvégi ebédötletek Videó
Hirdetes
Hirdetes

Friss cikkek

Hirdetes

Még több cikk

Hirdetes
  • Összeegyeztethető a családalapítás és a munkavállalás

    A kormány 2010 óta következetes, a családokat segítő támogatási rendszer megalkotása mellett számos intézkedést hozott annak érdekében, hogy a lakosság életkörülményeiben a stabilitást a munka és az azzal megkeresett bér jelentse. Ennek köszönhetően mára Magyarországon az egyik legalacsonyabb a munkanélküliségi ráta az uniós tagállamok közül. A nőket számos intézkedés segíti a gyermekvállalásról szóló döntésükben, sőt a kisgyermekesek kiemelt támogatásban részesülnek munkavállalásuk után is.
  • Óriási változások a családpolitikában

    A szocialista–liberális kormányok 2010 előtt elvették a családi adókedvezményt és a családi pótlékot is meg akarták adóztatni. Befagyasztották a lakástámogatásokat és devizahitelekbe kényszerítették a magyar családokat. A Gyurcsány–Bajnai-szövetség megszorító politikájának esett áldozatul a gyes harmadik éve és a 13. havi nyugdíj. Ezzel szemben a Fidesz kormányzat visszahozta a gyes harmadik évét, bevezette a gyed extrát, életet lehelt az otthonteremtési programba, folyamatosan bővítette a családi adókedvezményt, megvédte a nyugdíjak reálértékét, sőt nyugdíjprémium kifizetését is lehetővé tette a gazdasági eredményeknek köszönhetően.
  • Egyre több gyermek születik Magyarországon

    Az egész Európai Unióban jellemző demográfiai válság leküzdésére az egyes tagországok más-más módszert alkalmaznak: hazánk a családok biztonságának megteremtését, illetve a gyermekvállalás ösztönzését tűzte ki célul. Az elmúlt években kedvező változások kezdődtek Magyarországon a házasságkötések és gyerekvállalási kedv terén is. Mindeközben arról sem szabad megfeledkezni, hogy a gyerekekre milyen veszélyek leselkednek az online térben, éppen ezért az Emberi Erőforrások Minisztériuma digitális immunerősítő programot dolgozott ki.
Olvasson tovább a dekorációról
Hirdetes
Hirdetes
Hirdetes
Hirdetes
Hirdetes

Magazin

Hirdetes

 

Hirdetes
Hirdetes
Hirdetes