Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Toplista

Fánk Csirkés tészta receptek Magyaros ételek Saláták csirkemellel Rakott húsok egytálételek Rántott hús Gyors vacsora Heti menü Mentes percek Maresszal Diéta és Fitnesz Olcsó Palacsinta Válogatások Hétvégi ebédötletek Ádám konyhája Vidék Íze

Friss cikkek

Még több cikk

  • #együttaLakáskultúrával: így dolgozunk és inspirálódunk otthon

    Az elmúlt pár hét történései a Lakáskultúra csapatát is új kihívások elé állították: szerkesztőségünk tagjai mind home office-ban dolgoznak azon, hogy a nyomtatott és a digitális felületeinken hasznos és – amire most szerintünk extrán szükség van – szívmelengető tartalmakat olvashassatok. Főszerkesztőnk, Kira a következőkben elárulja, hogyan alkalmazkodott az új helyzethez és honnan gyűjti az inspirációkat a mindennapokhoz.
  • Légiesen elegáns üvegkorlátok: mit kell tudni róluk?

    Modern, légies látvány – ezért kedvelt megoldás a lépcsők mellett futó üvegkorlát. Exkluzív és igényes megjelenése mellett tökéletesen biztonságos, nem véletlenül alkalmazzák közintézményekben és bevásárlóközpontokban is. További pozitívum, hogy jó az ár-érték aránya.
  • Így tüntessük el a vízkövet!

    A kemény víz nem használ a háztartási gépeknek, sőt, vízkőlerakódás is képződhet rajtuk. A jó hír, hogy tehetünk ellene!
Olvasson tovább a dekorációról

Magazin