Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Íme Meghan Markle esküvői diétája

default user icon
MME
Minden menyasszony álma, hogy az esküvőjén tökéletes legyen minden és ő maga is a legjobb formában tündököljön. Május 19-én az egész világ szeme Meghan Markle-re szegeződik, aki Harry hercegnek mondja ki a boldogító igent. Meghan diétával és edzéssel igyekszik még a mostaninál is jobb formába hozni magát.

Meghan Markle akkor is gyönyörű menyasszony lenne, ha nem kezdene diétába az esküvője előtt. Az amerikai színésznőn egy gramm felesleg sincsen, pedig saját bevallása szerint nem veti meg a finomabbnál-finomabb falatokat.

-  A sült krumpli és a bor az én gyengém - mesélte egy korábbi interjúban Meghan Markle.

Harry herceg kedvese a sült krumpli és a vörösbor mellett szereti a steaket is, a tésztát pedig egyenesen imádja, de közelgő esküvője miatt most lemondott kedvenc ételeiről.

Brit lapok szerint Meghan elsősorban növényi alapú ételeket eszik, húst szinte alig. Ebédre salátát és sok zöldséget fogyaszt. A fehérjét pedig olyan szuperélelmiszerekből pótolja, mint a bab, vagy a csicseriborsó. Ha rátör a nassolhatnék, akkor pedig humuszt, csicseriborsókrémet eszik sárgarépával.

A színésznő amellett, hogy az étrendjére nagyon odafigyel, jógázik, piláteszezik és rendszeresen fut is.

- Az anyám jógaoktató volt, úgyhogy a véremben vannak a gyakorlatok - mesélte Meghan.

Harry herceg menyasszonya tehát mindent megtesz azért, hogy a május 19-ei esküvőn elkápráztassa a 800 fős vendégsereget és persze a világot is. Minden bizonnyal, ahogyan 2011. április 29-én Vilmos és Katalin esküvőjét is milliók követték szerte a világon a televíziós közvetítések által, úgy Harry és Meghan esküvőjét is nagy érdeklődés követi majd.

LE KELL MONDANIA KEDVENC ÉTELÉRŐL HARRY HERCEG MENYASSZONYÁNAK >>> 

MINDEN, AMIT HARRY HERCEG ÉS MEGHAN ESKÜVŐI MENÜJÉRŐL EDDIG TUDNI LEHET! >>> 

ÍME HARRY HERCEG ÉS MEGHAN MARKLE EGYIK ESKÜVŐI TORTÁJA >>> 

Ezek is érdekelhetnek