Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Íme Magyarország legjobb lángosa!

default user icon
Mindmegette Érdekességek
1
A Dunaharaszti Fördős Lángos nyerte idén a Vénusz Lángos Voks versenyét. Így övé lett a "Vénusz kedvenc Lángosozója 2015" cím és 500 liter olaj.

Fördős Dezső feleségével és fiával 1987 óta működteti lángosozóját Dunaharaszti főterén. Elmondása szerint a legfontosabb a jó alapanyag. Az évtizedek folyamán pedig volt idejük kitapasztalni, hogy melyik liszt, élesztő és olaj kombinációjából készül a legfinomabb lángos.

Sajtos-tejfölös lángos recept>>>

A cég idén úgy döntött, hogy nemcsak az első helyezettet és a balatoni régiót díjazza. Idén a második helyezést a békéscsabai Mester lángos büfé, míg a harmadikat a Sopron környékén működő mozgó-autós Lángosos fiúk kapták. A legjobb balatoni lángos címet idén is a tihanyi Piac Placcon található Siófoki Palacsintázó nyerte.

Az idei verseny 679 résztvevőt vonzott. A szavazók a puhább lángosokat részesítették előnyben a ropogósokkal szemben. Jobban kedvelték a jó fokhagymást, a csak ímmel-ámmal megkentekkel szemben, és továbbra is a sajtos-tejfölös a nagy kedvenc. 

Krumplis lángos recept>>>
Káposztás lángos recept>>>
Joghurtos és kefires lángos receptek>>>

keretes11215>

  • Kinyomtatom
  • Elmentem
  • Elküldöm
Promóció

Hozzászólások

birgitbp
Nálam nem nyerő. A vékonyabb tésztájú, ropogósat szeretem. Nálunk a XX. ker. piacon kapható ovál alakú a nyerő. Sokfajta ízesítéssel kapni, finom, nem száraz, de ropogós és nem zsíros!

Magazin