Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ilyen uzsonnás dobozokkal vagánykodnak a sztárcsemeték a suliban

default user icon
MME
20-30 évvel ezelőtt uzsonnás zsákokban hordtuk a tízórait, ma már azonban egyre népszerűbbek nálunk is az uzsonnás dobozok. Megnéztük, hogy miben viszik a suliba a mogyoróvajas szendvicset, és a gyümölcsöt a sztárgyerekek.

Aki imádta cserélgetni, amikor kicsi volt

Halle Berry lánya, amikor még alsós volt imádott újabb és újabb uzsonnás dobozokkal menni az iskolába. Az egyik ilyen egy majmot ábrázoló darab volt, amiben Nahla rendszeresen cipelte magával az uzsiját, ha délutánonként lovagolni ment az otthonukhoz közeli farmra. Ez a márka egyébként több híresség kedvence. Ilyen volt Harper Beckham első tízórais doboza is.

Egy másik darab Halle Berry lányától ez a pillangós uzsonnás táska, ami inkább tűnik édesanyja sminkes neszeszerének, de tényleg csak a kislány cipelte benne a banánt és a mogyorókrémes szendvicset.

Jégvarázsos és praktikus

Drew Barrymore lányát is elérte néhány éve a Jégvarázs-láz. Olive még akkor is magával hurcolta az az Elzát és Annát ábrázoló uzsonnás táskáját, amikor nem az oviba ment, hanem a szüleivel ebédelni egy étterembe. Mondjuk a maradékot elhozhatták benne.

Sandra Bullock csemetéiről azonban nem derül ki, hogy vajon melyik szuperhőst és hercegnőt kedvelik nagyon. A színésznő egyszerű, kék uzsonnás dobozt választott nekik.

Szuperhősök és hercegek

Gwen Stefani három fiú édesanyja. A gyerkei fociznak, a nagyobbak már zöldre, vagy kékre festik a hajukat, szóval elég vagány egy csapat. A fiúk nagy Marvel rajongók, vagyis imádják a képregényeket a Bosszúállóktól a Pókemberig, így nem lepődtünk meg annyira, amikor ezeket a szuperhősöket pillantottuk meg az uzsonnás dobozaikon is.



Bár György herceg és Sarolta hercegnő kezében uzsis dobozt még nem, csak hátizsákot láttuk, az édesapjuknál évtizedekkel korábban lehetett látni ilyesmit. Vilmos herceg nyakba akasztható kulaccsal is felszerelkezett, amikor oviba ment. Elég cuki volt vele!

Házi kakaós csiga uzsonnára, aminek másnap is puha marad a tésztája

Melegszendvics olaszosan

Ezek is érdekelhetnek

Friss