Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ilyen szülinapi zsúrt tervez Katalin és Vilmos Lajos hercegnek

default user icon
MME
Egy kisgyermek születésnapja minden családban nagy esemény, így van ez a királyi családoknál is. Vilmos herceg és Katalin hercegné legkisebbik gyermeke Lajos, idén április 23-án ünnepeli második szülinapját. Szülei hatalmas zsúrt szerettek volna rendezni a nagy napon, ám a koronavírus-járvány miatt szűk családban ünnepelnek.

Születésnapokban gazdag az április a brit királyi családban. II. Erzsébet királynő április 21-én  ünnepelte 94. életévét, míg két nappal később Lajos hercegnek van szülinapja. Vilmos herceg és felesége, Katalin azt tervezte, hogy legkisebbik gyermekük második születésnapját hatalmas zsúrral ünneplik, családtagokkal, barátokkal, ám a koronavírus-világjárvány miatt le kellett fújniuk a nagy partit.

Lajos persze nem maradt buli nélkül így sem. Szüleivel és két nagyobbik testvérével, a május 2-án ötéves Saroltával és a 6 éves Györggyel ünnepelt.

- Vilmos azt tervezte, hogy ha jó idő lesz, akkor a kertben grilleznek. Ő maga csirkét süt és hamburgereket készít. Valamint olyan szabadtéri játékokat játszanak a gyerekekkel, mint a foci, fogócska, bújócska - idézte a US Weekly a család egyik ismerősét.

Természetesen ahogy az minden szülinaposnak dukál, Lajos herceg is kapott tortát. Állítólag a kisfiú is nagyon izgatottan várta a napot. Az ünneplésből nem maradt ki II. Erzsébet és Fülöp herceg sem.

A királynő és férje persze nem találkoznak most Vilmosékkal, saját egészségük és biztonságuk érdekében a windsori kastélyban tartózkodnak, ám Vilmos már korábban megígérte a királynőnek, hogy FaceTime-on bejelentkeznek majd és felköszönthetik a kis herceget.

Katalin és Vilmos pedig arra is gondolt, hogy a rajongók is felköszönthessék gyermeküket. Közösségi oldalaikon közzétettek egy új fotósorozatot Lajosról. A képeket maga Katalin készítette a kisfiúról, akin látszik, hogy nagyon élvezte a fotózást. De melyik gyerek ne élvezné, ha összemaszatolhatja az arcát festékkel.

 

KÜLÖNLEGES KARÁCSONYI FOTÓ! GYÖRGY HERCEG ELBŰVÖLTE DÉDMAMÁJÁT, ERZSÉBETET >>>

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss